+31(6)1998 1227 info@talento-innato.nl

CVI-coachopleiding

Wil je de Core Values Index inzetten als (loopbaan)coach en recruiter?
Of als HR-medewerker waardoor je de Core Values Index kan integreren binnen je bedrijf?

Volg dan onze opleiding tot CVI-coach!

De Core Valus Index is een breed inzetbaar instrument.

Na het volgen van de opleiding kan je het onder andere gebruiken voor:

Het coachen van coachees

Selecteren van de juiste persoon

Het tot groei brengen van teams en bedrijven

(Studie)loopbaanbegeleiding

Met de 3-daagse opleiding leiden we je op tot gecertificeerd CVI coach. Na afloop van de training ontvang je een CVI coach certificaat en kan je zelf met de Core Values Index werken. Met het certificaat ben je automatisch aangesloten bij Talento Innato en kun je via ons CVI’s aanbieden.

Nadat je de opleiding met succes hebt afgerond, ben je in staat om geheel zelfstandig de CVI-sleutel en CVI-ladder met jouw kandidaten te bespreken en toe te lichten op de onderlinge verbanden. Je bent in staat om mensen adviezen te geven over waar ze in hun leven beter meer van kunnen doen of juist minder. Daarmee kun je ze, als (loopbaan)coach echt op weg te helpen naar een volgende stap in hun loopbaan. Ben je recruiter of HR-adviseur van beroep dan ben je in staat om zelf de juiste kandidaat te vinden voor een functie.

Hoe werkt het?
De opleiding bestaat uit drie cursusdagen, waarvan het laatste dagdeel het examen wordt afgenomen. Het examen bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijkopdracht. De cursus bevat een adequate portie theorie en vooral veel praktijk. Je gaat tussen de cursusdagen in oefenen met twee echte proefpersonen in het houden van CVI-terugkoppelgesprekken. Met een van beide proefpersonen ga je ook je eindopdracht doen. Dus je kunt tegelijk iemand een prachtig cadeau geven.

Tussen de cursusdagen zit gemiddeld twee weken, zodat je voldoende tijd hebt om de opdrachten uit te voeren. We spreken elke cursusdag gezamenlijk de volgende dag af. Zo kan iedereen alle dagen aanwezig zijn. Je krijgt op de eerste cursusdag een trainingssyllabus en diverse ondersteunende materialen uitgereikt om goed voorbereid aan de cursus te kunnen beginnen. De groepsgrootte is maximaal 6 personen, zodat je goed kunt oefenen en er maximaal ruimte is voor jouw vragen/vraagstukken.

Wat is jouw investering?
Om via Talento Innato aan de slag te kunnen vragen wij van jou een investering in tijd en energie en het bezit van een eigen CVI rapport. Jouw investering in euro’s is € 1095,- excl. BTW. We gaan er dan wel vanuit dat je al in het bezit bent van jouw eigen CVI rapport.  Heb je die nog niet dan kun je, als deelnemer aan deze training, korting krijgen op jouw eigen CVI.

Startdata: Ivm corona houden we de groepsgrootte voorlopig op 4 personen. De data worden in overleg ingepland zodra de groep volledig is.

Locatie: Ootmarsumseweg 320, Reutum

Tijden:        
Dag 1  09:30 – 12:00 uur (online)
Dag 2  09:30 – 16:00 uur
Dag 3  09:30 – 12:00 uur

 

Wil jij de CVI-coach opleiding volgen? Of heb je nog vragen? 

Wij denken graag met je mee.

Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier of mail ons via 
info@talento-innato.nl

Wij doen ons uiterste best om je vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Contactformulier

Volg ons op Social media!

Contactgegevens

info@talento-innato.nl