+31(6)1998 1227 info@talento-innato.nl

Over ons

Talento Innato is, uit het Italiaans, letterlijk vertaald: aangeboren talent. En dat is waar we ons mee bezig houden. Als je weet wat je aangeboren talent is, als je je er bewust van bent en woorden aan kunt geven dan kun veel beter richting geven aan alle keuzes die je maakt.  

Anne Vroegindeweij

Eigenaar, ontwikkelaar en trainer

Ik ben student Human Talent Development bij Hogeschool Saxion. Momenteel ben ik bezig met mijn minor Levenslooppsychologie. Tijdens mijn opleiding ben ik gecertificeerd voor de Talent Motivatie Analyse, Core Values Index en heb ik mijn Lichaamstaal professional & lichaamstaal Master behaald.

Naast studeren heb ik altijd diverse banen gehad, waaronder contactpersoon voor jongeren in een recruitmentbureau en klantvraagverantwoordelijke bij een klantenservice. Op dit moment help ik, naast mijn werkzaamheden bij Talento Innato, ook het hoofdkantoor van de Core Values Index (Taylor Protocols) met het ontwikkelen van nieuwe producten voor de CVI.

Na zelf ervaren te hebben welke impact de CVI en de TMA op mij hadden, wist ik meteen dat ik zelf voor andere mensen ook dit verschil wil maken. De CVI heeft mij geholpen om mijzelf beter te begrijpen. Ik merk dit privé maar ook binnen mijn studie. Door mijzelf goed te kennen kan ik beter kiezen en voorspellen welke stages, welke minor en welke afstudeeronderzoeken bij mij passen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel meer zelfvertrouwen ervaar in het werk wat ik nu doe. Daarnaast ben ik niet meer moe na het werk, maar zit ik juist nog vol energie zodat ik kan genieten van mijn vrije tijd.

Binnen Talento Innato houd ik mij, naast het geven van trainingen, bezig met het schrijven van projectplannen en onderhoud ik al onze Social Media.

Katja Steintjes

Eigenaar, trainer en coach

In 1996 ben ik afgestudeerd als docent muziek aan het Conservatorium in Enschede. Na een aantal jaren les te hebben gegeven heb ik mijn loopbaan vervolgd bij BAM Techniek bv als kwaliteitscoördinator. Voordat ik als coach startte heb ik acht jaren bij Woningcorporatie Domijn gewerkt. Deze brede werkervaring in zowel het onderwijs, de profit als de non-profit sector heeft me veel inzichten gebracht en werkervaring opgeleverd.

Na een aantal coachopleidingen ben ik in januari 2016 gestart als adviseur en coach bij Saxion Fast Forward. Ik begeleidde daar pasafgestudeerden in de fase van studie naar werk. Daar is mijn passie voor het zelfbewust maken van ieder individu begonnen. Als je jezelf goed kent, weet welke waarden en talenten je hebt, dan kun je pas keuzes maken die bij je passen.

Bij mijn zoektocht naar goede ondersteunde persoonlijkheidstesten ben ik heel enthousiast geraakt over de CVI en de TMA. Deze instrumenten bieden, samen met verdiepingsgesprekken, heel veel inzicht in iemands persoonlijkheid. Vandaaruit ga ik met ze aan de slag om hun doel te behalen. Het doel kan van alles zijn. Antwoorden op vragen als, wat ga ik studeren? Welke stage past bij mij? Welke stap wil ik in mijn loopbaan zetten? Zit ik wel op de juiste plek? Waar komt mijn burn-out vandaan?

In juni 2020 ben ik samen met Anne Talento Innato gestart omdat ik geloof dat er nog veel aandacht nodig is voor zelfbewust bij mensen van alle leeftijden. Organisaties gaan er beter van functioneren als iedereen op de juiste plek zit. Met Talento Innato zet ik de stap van het begeleiden van individuen door naar succesvolle organisaties. Want organisaties presteren beter als medewerkers werk doen dat past bij hun talenten, binnen een goed gebalanceerd team.

 

Volg ons op Social media!

Contactgegevens

info@talento-innato.nl