+31(6)1998 1227 info@talento-innato.nl

Testen

Onze testen meten je aangeboren eigenschappen en talenten en geven aan wat je van natuurlijk geneigd bent om te doen. Ze hebben als doel om je ware ik zichtbaar te maken en geven je woorden (taal) over wat zich allemaal verschuilt achter de enthousiaste knikjes en we-gaan-er-tegen-aan-houding. Ze zijn positief en niet veroordelend.

Inzicht in je talenten

Weten hoe je dit communiceert

Wij werken met de Core Values Index™ (CVI), Talenten Motivatie Analyse (TMA) en Buttons.

 Core Values Index

De CVI is een test die jouw aangeleerde persoonlijkheids- en gedragsfactoren omzeilt, om zo jouw onveranderlijke motivatiefactoren zichtbaar te maken. Je aangeboren talent. De CVI karakteriseert en kwantificeert waar en hoe deze persoon zijn/haar hoogste en meest productieve bijdrage kan leveren.

Hoe gaat het in zijn werk?
Nadat je van ons de link hebt ontvangen kun je de test direct maken. Dit kost ongeveer 10 minuten. Tijdens een gesprek hoor je van ons wat de testresultaten zijn en wat dit betekent in de context van je vraag.

Waar kun je de CVI voor inzetten?
De CVI wordt gebruikt door organisaties om mensen op de juiste plek te zetten. Medewerkers die niet het juiste werk doen hebben een hogere kans op falen, uitvallen, de functie opnieuw vormgeven, dwars te gaan liggen of de organisatie verlaten.

Daarnaast kun je de CVI o.a. inzetten bij persoonlijke ontwikkeling, loopbaan, studiekeuze en gezinstherapie. 

Talent Motivatie Analyse/Kickor

De TMA meet je drijfveren, talenten en jouw competenties. De TMA meet ook factoren die je aanzetten tot gedrag of juist remmen, je leerstijl en je voorkeur in management. Met de TMA kun je de ontwikkelbaarheid van je competenties en de voortgang in de ontwikkeling meten binnen de context van de vraag.

Hoe gaat het in zijn werk?
Je ontvangt per e-mail van ons een link naar de TMA test. De test kun je vervolgens direct maken. Tijdens een gesprek hoor je van ons wat de testresultaten zijn en wat dit betekent in de context van je vraag.

Waar kun je de TMA voor inzetten?
TMA Talentenanalyse is een evaluatiemethode die door organisaties wordt gebruikt om kandidaten te identificeren en ontwikkelen op basis van competenties, vaardigheden en natuurlijke talenten.

Daarnaast wordt de TMA gebruikt voor o.a. persoonlijke ontwikkeling, loopbaan en studiekeuze.

 

Buttons-test

 Buttons

Buttons meet jouw persoonlijke drijfveren. Drijfveren zijn de bril waardoor we naar de wereld kijken. Ze zijn de basis van wie we zijn, hoe we leven en hoe we met anderen omgaan. Alles begint met onze drijfveren. De woorden die we kiezen, het werk dat we doen, hoe we ons voelen, het gedrag dat we vertonen, onze opvattingen en wat we belangrijk vinden.

Hoe gaat het in zijn werk?
Je ontvangt per e-mail van ons een link naar de Buttons test. De test kun je vervolgens direct maken. Tijdens een gesprek hoor je van ons wat de testresultaten zijn en wat dit betekent in de context van je vraag.

Waar kun je de Buttons-test voor inzetten?
Buttons is een test die wordt gebruikt om snel inzicht te geven in persoonlijk- en werkgeluk. De test is individueel in te zetten om erachter te komen waar je gelukkig van wordt, binnen teams in te zetten met als doel het ontwikkelen en binden van medewerkers en met werving & selectie om de best passende medewerker te vinden voor de taken en team- en organisatiedoelen.

Maar welke test past bij mij?

Vraag jij je af welke test het beste past bij jouw vraag en wat jouw investering is voor de verschillende testen? Wij geven je graag meer informatie en denken graag met jou mee.

Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier of mail ons via 
info@talento-innato.nl

Wij doen ons uiterste best om je vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Contactformulier

Volg ons op Social media!

Contactgegevens

info@talento-innato.nl